Företagsevent Stockholm

Takvandring
Stockholm
Publik
från 595 kr
Privat 2 pers.
från 2500 kr
Takvandring
Sundsvall
Publik
från 350 kr
Privat 2 pers.
från 1700 kr

Företagsevent Stockholm – Givande och roligt

Takvandring är ett utmärkt alternativ som aktivitet till ditt nästa företagsevent i Stockholm. Detta då det både skapar gemenskap och en teamkänsla.

Genom att utforska och lära sig något tillsammans så blir stämningen positiv och känslan mellan kollegorna sammanhållen. Ditt företagsevent kommer bli en minnesvärd stund för samtliga deltagare när ni testar något helt nytt och ovanligt tillsammans och Takvandring är det utmärkta exemplet för det.

Här skapas glädje, frihet och öppna konversationer där ni som företag får chans att samtala fritt och knyta starkare band till varandra.

Ni får lära er mer om Stockholms kultur och historia samtidigt som ni får en rolig och spännande upplevelse – det blir ett fantastiskt minne som du och dina kollegor kommer kunna dela framöver.

företagsevent stockholm

Vad gör man på företagsevent i Stockholm?

Att genomföra en Takvandring på Stockholms kvarter som en aktivitet på ett företagsevent är både givande och en fantastisk upplevelse.

Turerna för företagsevent hålls oftast på förmiddagen och tar 1 timme och 15 minuter, från sin start till sitt slut. Våra guider följer er igenom den 300 meter långa takbanan och gör kortare pauser så att du och dina kollegor får chans att njuta av den fantastiska vyn och samtala med varandra. Vid uppehållen får ni även ta del utav den forntida och nutida historien och kulturens charm. Detta när våra välutbildade guider berättar om och visar er historiska platser från ett helt nytt perspektiv. Efter turen följer vi er ut genom entredörrarna på Gamla Riksdagshuset och du får fria händer att styra vidare företagseventet på egen hand.

Det blir ett unikt och spännande event för dig och ditt företag som ni sent kommer glömma. Gör som våra tidigare nöjda kunder och boka in ditt nästa företagsevent i Stockholm hos oss på Takvandring redan idag.

Varför företagsevent i Stockholm hos Takvandring?

  • Certifierad och säkerhetsutbildad personal
  • Välutbildade kulturguider som tar dig med genom landets historia
  • Prisvärt företagsevent i Stockhom där nytta blandas med nöje
  • Erbjuder unik upplevelse i Stockholm
  • Hundratals nöjda kunder

Ditt företagsevent i Stockholm är säkert med oss!

När du bokar ditt företagsevent i Stockholm hos oss på Takvandring kommer du inte bara känna dig trygg över att ditt företag kommer få en fantastisk dag och upplevelse, du kommer dessutom vara trygg med att aktiviteten går till på ett säkert sätt. Våra företagsevent uppfyller nämligen samtliga säkerhetskrav och alla våra guider har certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd samt hjärt- och lungräddningsutbildning.

Företagsevent Stockholm – Vad kostar takvandring?

Att boka en Takvandring som ett företagsevent är inte bara fantastiskt roligt och lärorikt. Det är dessutom en aktivitet som vi erbjuder till ett förmånligt pris.

Vi har speciella priser för större grupper och företag. Du är därför välkommen att kontakta oss på info@Takvandring.com för mer information och för exakta prisuppgifter. Skriv antalet personer och vilket datum du önskar ha ditt företagsevent så återkommer vi med ett prisförslag.

Anmäl dig för företagsevent i Stockholm idag!

Det går utmärkt att direkt göra en intresseanmälan för ditt företagsevent här på hemsidan. Fyll i frågeformuläret idag och du får ett företagsevent att se fram emot som dina medarbetare sent kommer att glömma.

Vi har här på hemsidan även mer information gällande vilka regler som gäller och vad som är bra att tänka på inför besöket och ditt företagsevent.

Du är även välkommen att kontakta oss på info@Takvandring.com vid frågor och funderingar gällande ditt företagsevent.

Hör våra kunder berätta om sin takvandring

Våra erfarna guider

Tove

Natalie

Elias

Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang.

Alla våra guider

Intresserad av våra takvandringar?