Kick off Stockholm

Takvandring
Stockholm
Publik
från 595 kr
Privat 2 pers.
från 2500 kr
Takvandring
Sundsvall
Publik
från 350 kr
Privat 2 pers.
från 1700 kr

Aktivitet kick off Stockholm

Har du svårt att bestämma dig över vilken aktivitet ditt företag ska göra på sin kick off i år? Då har vi svaret. Vi erbjuder något nytt, lärorik och roligt – Takvandring!

Takvandring är en aktivitet för kick off och konferens i Stockholm. Det är en aktivitet som skapar teamkänsla och möjlighet för naturlig sammanhållning, skratt och en känsla av gemenskap. Din personal får uppleva spänning och frihet på riktigt och det skapas en avslappnad och rolig stämning. Det är med andra ord den ultimata aktiviteten för en kick off i Stockholm.

När du bokar en aktivitet hos oss får ni som företag tillsammans vandra på Stockholms tak och se hela staden från ett nytt perspektiv. Samtidigt ger det möjlighet för dina medarbetare att umgås och kommunicera med varandra och ta lärdom av landets kultur och historia.

Anmäl din aktivitet direkt här på Takvandring och vi kommer skapa en kick off som du och dina medarbetare sent kommer att glömma.

aktivitet kick off stockholm

Vad kommer ni att göra på kickoff-aktiviteten i Stockholm?

Den 300 meter långa Takvandring som tar dig och dina medarbetare genom Stockholms kvarter, är en aktivitet på 1 timme och 15 minuter. Detta från det att säkerhetsreglerna gåtts igenom till att vi vandrat igenom kvarteret och kommit tillbaka till vår samlingsplats.

Under Takvandring så kommer våra välutbildade guider vid ett par tillfällen stanna upp sällskapet för kortare pauser. Här ges det tid till att njuta av den fantastiska utsikten och till att se Stockholm från ovan. Samtidigt lär vår guide dig mer om landets historia och visar dig välkända platser som är förknippade med den.

Vi på Takvandring erbjuder dessutom den här unika och enastående aktiviteten för dig och ditt företags kick off till ett förmånligt grupp-pris. Ta gärna en titt på våra kunders omdömen här på vår hemsida och boka in er nästa kick off redan idag!

Därför ska du boka kick off:

  • Kompetenta och välutbildade guider som lär dina medarbetare mer om landets historia
  • Erbjuder en prisvärd kick off aktivitet i Stockholm
  • Flertalet återkommande företagskunder och positivt omdöme
  • Ny, unik och spännande aktivitet för sammanhållning
  • Certifierad och säkerhetsutbildad personal

Boka aktivitet till kick off i Stockholm redan idag!

Här på vår hemsida går det utmärkt att fylla i en intresseanmälan för din aktivitet till er kick off redan idag. Det gör du via ett frågeformulär som vi sedan besvarar med ett prisförslag. Därefter har du en kick off att se fram emot och en aktivitet som dina medarbetare sent kommer att glömma.

Läs gärna mer här på hemsidan gällande viktig information inför er kick off – vilka regler som gäller och vad som är bra att tänka på inför besöket.

Du är även välkommen att kontakta oss på 08 – 22 30 05 vardagar kl. 11.00 – 15.00 alternativt skriva till oss på info@Takvandring.com vid frågor och funderingar inför er kick off.

Hör våra kunder berätta om sin takvandring

Våra erfarna guider

Tove

Natalie

Elias

Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang.

Alla våra guider

Intresserad av våra takvandringar?