Kick off Sundsvall

Takvandring
Stockholm
Publik
från 595 kr
Privat 2 pers.
från 2500 kr
Takvandring
Sundsvall
Publik
från 350 kr
Privat 2 pers.
från 1700 kr

Den perfekta aktiviteten för kick off i Sundsvall

Vi på Takvandring erbjuder en ny, berikande och underhållande aktivitet som passar utmärkt för teambuilding och gemenskap, nämligen Takvandring i Sundsvalls kvarter.

Med Takvandring som aktivitet på en kick off skapas en teamkänsla och möjligheter till sammanhållning och glädje på ett naturligt sätt. Det blir en avslappnad och rolig stämning där dina kollegor och medarbetare får uppleva något helt nytt och ta del utav vad riktig frihet innebär. Att göra en Takvandring är med andra ord en perfekt aktivitet att göra på kick off.

Vi tar med ditt företag till högre höjder och visar Sundsvall från ett helt nytt perspektiv. Det är en unik aktivitet som ger givande lärdomar från den forntida och nutida historien men som även skapar tid för dig och dina kollegor att umgås och samspråka.

Boka in Takvandring som aktivitet hos oss till er nästa kick off och vi kommer göra den värd att minnas.

Hur går aktiviteten till?

På 1 timme och 15 minuter följer våra guider dig och dina kollegor igenom en 300 meter lång slinga på Sundsvalls tak. Aktiviteten börjar med en säkerhetsgenomgång och avslutas på en gemensam samlingsplats. Däremellan vandrar vi tillsammans med en fantastisk vy runt omkring oss. Vi stannar upp på olika platser så att du och dina kollegor kan ta del utav landets forntida och nutida historia berättat utav våra välutbildade guider inom kultur.

Vi på Takvandring erbjuder dessutom den här unika och enastående aktivitet för dig och ditt företags kick off till ett förmånligt grupp-pris. Ta gärna en titt på våra positiva kundrecensioner och boka in er nästa kick off genom en intresseanmälan redan idag!

Varför kick off aktivitet hos Takvandring?

  • Kunniga och välutbildade guider
  • Prisvärd upplevelse
  • Erbjuder en unik aktivitet för kick off i Sundsvall
  • Positiva kundrecensioner och återkommande företagskunder
  • Certifierade och säkerhetsutbildade

Pris på aktivitet för kick off

Takvandring som aktivitet till en kick off erbjuds till ett förmånligt grupp-pris men varierar beroende på antal personer. Du är därför välkommen att kontakta oss på info@Takvandring.com för exakta prisuppgifter. Skriv antalet personer och vilket datum du önskar ha er kick off så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Boka din kick off aktivitet redan idag!

Här på vår hemsida går det utmärkt att fylla i en intresseanmälan för din aktivitet till er kick off redan idag. Det gör du via ett frågeformulär som vi sedan besvarar med ett prisförslag. Därefter har du en kick off att se fram emot och en aktivitet som dina medarbetare sent kommer att glömma.

Läs gärna mer gällande viktig information inför er kick off här på vår hemsida – vilka regler som gäller och vad som är bra att tänka på inför besöket.

Du är även välkommen att kontakta oss på 060 – 12 14 44 vardagar kl. 11.00 – 15.00 alternativt skriva till oss på info@Takvandring.com vid frågor och funderingar inför er kick off aktivitet.

Hör våra kunder berätta om sin takvandring

Våra erfarna guider

Tove

Natalie

Elias

Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang.

Alla våra guider

Intresserad av våra takvandringar?