Aktivitet för konferens i Stockholm

Takvandring
Stockholm
Publik
från 595 kr
Privat 2 pers.
från 2500 kr
Takvandring
Sundsvall
Publik
från 350 kr
Privat 2 pers.
från 1700 kr

Boka aktivitet för konferens i Stockholm

En konferens bör vara både givande och underhållande samt skapa tid och rum för kollegor att samverka och umgås med varandra. Det ska vara ett arrangemang vars aktiviteter ska hjälpa människor att öppna upp sig och samtala om ämnen som sträcker sig utanför den vardagliga verksamheten.

Att boka en rolig aktivitet till en konferens är det bästa tipset för att skapa positivitet i gruppen och starka relationsband. Vi på Takvandring kan hjälpa dig med det.

Vi erbjuder en konferens aktivitet i Stockholm som inte bara är unik, rolig och rik på lärdom. Din personal får dessutom upptäcka Stockholm från sin bästa sida, nämligen genom vårt egna påhittade begrepp; Takvandring!

Takvandring ger möjlighet för naturlig sammanhållning, glädje och en känsla av grupptillhörighet. Konferens aktiviteten i Stockholm blir en ny, spännande och gemensam upplevelse där tid avsätts för att umgås och samverka med varandra. Det öppnar upp för samtal som sträcker sig utanför de vardagliga ämnena och samtliga i sällskapet kommer efter din planerade konferens känna sig mer än nöjda.

Takvandring är med andra ord den ultimata aktiviteten för konferens i Stockholm.

Såhär går konferensensaktiviteten till:

När vi arrangerar Takvandring för konferenser i Stockholm så tar vi med dig och dina medarbetare upp på en takslinga som är 300 meter lång och 43 meter över marken.

Konferens aktiviteten i Stockholm pågår i ungefär 1 timme och 15 minuter från det att vi hämtat upp er vid Birger Jarls staty och gått igenom säkerhetsreglerna, till det att vi lämnar av er utanför entrén till Gamla Riksdagshuset.

Under själva vandringen kommer våra välutbildade guider stanna upp för kortare pauser där du och dina kollegor får chans att njuta av Stockholms bästa utsikt. Här får ni även berättat för er om Sveriges forntida och nutida historia där bland annat Getingmidjan tas upp. Detta får ni möjlighet att följa från första parkett.

När vi samlas på vår mötesplats går konferens aktiviteten mot sitt slut och du är fri att själv styra vidare konferensen.

Den här unika aktiviteten erbjuder vi dig och ditt företag dessutom till ett förmånligt pris. Här på Takvandring kan du anmäla dig för er nästa konferens samt läsa om tidigare kunders upplevelse hos oss.

Varför boka aktiviteter till konferensen?

  • Erbjuder en konferens aktivitet som både är givande och rolig
  • Återkommande kunder och positiva omdömen
  • Prisvärd och unik aktivitet i Stockholm
  • Certifierad och säkerhetsutbildad personal
  • Välutbildade guider inom kultur och historia

Anmäl din aktivitet för konferens i Stockholm online!

Här på Takvandring kan du göra en intresseanmälan för din nästa konferens aktivitet i Stockholm redan idag. Fyll i formuläret och vi skickar ett prisförslag till dig inom 24 timmar. Vi ser fram emot att göra din konferens minnesvärd!

Har du frågor angående aktiviteten till din nästa konferens? Det går utmärkt att kontakta oss på info@Takvandring.com alternativt på 08 – 22 30 05 vardagar mellan 11.00 – 15.00.

Hör våra kunder berätta om sin takvandring

Våra erfarna guider

Tove

Natalie

Elias

Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang.

Alla våra guider

Intresserad av våra takvandringar?