Konferens i Sundsvall

Takvandring
Stockholm
Publik
från 595 kr
Privat 2 pers.
från 2500 kr
Takvandring
Sundsvall
Publik
från 350 kr
Privat 2 pers.
från 1700 kr

Boka aktivitet för konferens i Sundsvall

När du ska planera en konferens så bör du tänka på att välja en aktivitet som kan hjälpa dina medarbetare till att känna gemenskap och glädje. Du bör också tänka på att välja en aktivitet som skapar tid och rum för interaktion och dialog samtidigt som dagen ska vara givande och lärorik.

Den perfekta konferensaktiviteten hjälper dig och dina medarbetare att öppna upp sig och samspråka på ett naturligt sätt där vardagliga tankar och rutiner får komma bort från fokus.

När du bokar en Takvandring hos oss på Takvandring så får du allt detta. Vi hjälper dig att skapa en unik och spännande aktivitet för din kommande konferens i Sundsvall där konceptet står för både nöje och lärdom. Vi skapar tid för diskussion och resonemang samt lär dig och dina kollegor mer om Sundsvalls forntida och nutida historia. Med oss får du en lyckad konferens där positiviteten visar sig stark.

Boka in en Takvandring redan idag och du kommer få en konferens värd att minnas.

Hur ser en konferensaktivitet i Sundsvall ut?

När vi på Takvandring anordnar aktiviteter för företag och konferenser i Sundsvall så planerar vi en tur på 1 timme och 15 minuters som tar sig 26 meter över marken.

Under den 300 meter långa slingan går vi tillsammans på gångbryggor och stegar som är säkerhetsklassificerade och certifierade.

Aktiviteten tar vi vid ett par tillfällen ett stopp för att njuta av Sundsvalls fantastiska vy och få information och berättelser från våra kompetenta guider. Våra guider kommer lära dig och dina kollegor mer om den forntida och nutida historien i Sundsvall och visa er välkända historiska platser från ett helt nytt perspektiv.

Takvandring som aktivitet för din konferens kan dessutom ges till ett förmånligt pris när du bokar för ett större antal personer hos oss på Takvandring. Vi ser till att du och dina medarbetare får en unik och spännande aktivitet som blir svår att glömma – Boka redan idag!

Därför ska du boka konferensaktivitet med Takvandring:

  • Erfarna och kompetenta guider
  • Prisvärd konferens aktivitet i Sundsvall
  • Unik chans till att se Sundsvall från nya perspektiv
  • Positiva kundrecensioner och återkommande företagskunder
  • Säkerhetscertifierat bolag

En prisvärd aktivitet för din konferens

När du bokar en aktivitet för din nästa konferens i Sundsvall hos oss på Takvandring så får du inte bara en garanterat givande och rolig dag, du och dina medarbetare får dessutom chansen att uppleva något nytt tillsammans till ett förmånligt pris.

Hos oss får du ett prisförslag anpassat för konferens och stora grupper. Du är välkommen att kontakta oss på info@Takvandring.com för mer information.

Boka konferensens höjdpunkt redan idag!

Se till att boka konferensaktiviteten för din nästa konferens i god tid för att inte riskera uppbokade datum. Här på hemsidan kan du göra en intresseanmälan redan idag. Fyll i frågeformuläret och vi återkommer med ett kostnadsförslag inom 24 timmar.

Har du frågor eller funderingar om konferensaktiviteter eller något annat? Det går utmärkt att kontakta oss på info@Takvandring.com alternativt på 060-12 14 44 vardagar mellan 11.00 – 15.00 så besvarar vi dem.

Hör våra kunder berätta om sin takvandring

Våra erfarna guider

Tove

Natalie

Elias

Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang.

Alla våra guider

Intresserad av våra takvandringar?