Teambuilding Aktivitet Stockholm

Takvandring
Stockholm
Publik
från 595 kr
Privat 2 pers.
från 2500 kr
Takvandring
Sundsvall
Publik
från 350 kr
Privat 2 pers.
från 1700 kr

Teambuilding Aktivitet Stockholm – Boka en rolig aktivitet

Teambuilding skapar samarbete, lagkänsla, effektivitet och tillväxt. Det är en aktivitet som är viktig att planera in för att skapa socialt samspel i din arbetsgrupp och för att ditt företag ska bli trivsamt. Det en rak motsats till något kostsamt och onödigt. Teambuilding aktiviteter är välinvesterade pengar som leder in ditt företag till en ökad produktivitet och effektivitet, där du får valuta för pengarna.

Vad som är viktigt att tänka på när du bokar en teambuilding aktivitet är hur väl aktiviteten är anpassad för interaktion och samverkan. Får dina medarbetare tid och rum för att diskutera och är det en aktivitet som bringar positivitet? Hos oss behöver du inte ställa dig själv den frågan, hos oss på Takvandring är det en självklarhet.

Vi på Takvandring erbjuder en fantastisk, lärorik och rolig aktivitet i Stockholm där ni som företag får chansen till att skapa sammanhållning och positivitet i gruppen.

Takvandring skapar en teamkänsla där din personal får uppleva glädje och gemenskap utanför er vardagliga verksamhet och det ges tillfälle för naturlig sammanhållning, skratt och interaktion där en känsla för samarbete skapas.

Att det dessutom är en teambuilding aktivitet nära dig – mitt i centrala Stockholm – gör Takvandring till den solklara aktiviteten för teambuilding där dina medarbetare får ett minne tillsammans som de sent kommer att glömma.

teambuilding aktivitet stockholm

Vad du kan förvänta dig av en teambuilding aktivitet i Stockholm

Bokar du den här roliga aktiviteten i Stockholm hos oss på Takvandring så hjälper vår professionella och kunniga personal dig att planera en aktivitet full av glädje och gemenskap. Du kan förvänta dig förbättrade prestationer och en ökad produktivitet i ditt företag och en personal som samarbetsvilligt arbetar på ett effektivare sätt.

Ta del utav tidigare kunders upplevelse hos oss genom att läsa våra positiva kundrecensioner här på hemsidan, Takvandring och boka in er nästa teambuilding aktivitet i Stockholm redan idag.

Hur går teambuilding aktiviteten i Stockholm till?

Våra teambuilding aktiviteter anordnas på 43 meters höjd där vi tillsammans vandrar igenom Stockholms kvarter på takbryggor och stegar. Vår 300 meter långa takbana visar dig och dina kollegor Stockholm från sin bästa sida, när vi tillsammans får njuta av stadens bästa utsikt.

Vi kommer och hämtar dig och ditt företag vid Birger Jarls staty på Riddarholmen, 5 minuter innan avtalad tid. Aktiviteten pågår sedan i 1 timme och 15 minuter där våra guider lär er mer om landets historia och Stockholms kulturhistoriska platser från ovan. Vi stannar till vid ett par utvalda ställen för att njuta av utsikt och berättelser där ni som företag också får tid för att samtala och diskutera med varandra i sann teambuilding anda.

Efter det sluter vi upp på en gemensam samlingspunkt där teambuilding aktiviteten går mot sitt slut och där du får fria händer att vidare planera er teambuildingdag.

Därför är Takvandring rätt val för dig:

  • Certifierad, utbildad och kunnig personal
  • Erbjuder en prisvärd och rolig aktivitet i Stockholm
  • Anordnar unik aktivitet för teambuilding
  • Stort antal nöjda företagskunder och positiva kundrecensioner
  • Lär dig mer om landets kultur och historia från ovan
  • Säkerhetsverifierad aktivitet

Med stolthet kan vi garantera er en säker och trygg teambuilding aktivitet då vi på Takvandring nämligen är ett certifierat bolag som uppfyller alla säkerhetskrav.

Teambuildings aktiviteten som ägnar sig åt Takvandring, är en aktivitet vars säkerhet är oerhört viktig. Det är en vandring på gångbryggor och stegar som sträcker sig 43 meter ovanför markytan men som också är väl förankrad i säkerhetssystem. Detta gör att du och din personal kan känna er helt trygga.

Med CE-märkta och godkända säkerhets- och fallskyddssystem enligt Europastandard så kan vi garantera en trygg och säker aktivitet. Alla våra skyddsanordningar uppfyller dessutom boverkets byggnadsregler.
Pris på aktivitet för teambuilding i Stockholm

Vi på Takvandring kan garantera dig och ditt företag en spännande och gynnsam aktivitet som inte bara resulterar till ökad produktivitet och effektivitet, utan som även erbjuds till ett förmånligt pris. Du kan förvänta dig valuta för pengarna när du bokar din nästa teambuilding aktivitet hos oss på Takvandring.

Priset varierar dock beroende på antal personer. Vänligen kontakta oss för exakta prisuppgifter via info@Takvandring.com så återkommer vi inom 24 timmar med ett kostnadsförslag som du kan känna dig nöjd med.

Anmäl dig för teambuilding aktivitet i Stockholm online!

Här på Takvandring kan du läsa mer om tidigare kunders erfarenhet av deras aktivitet hos oss samt anmäla dig och ditt företag för sin nästa teambuilding aktivitet. Gör en intresseanmälan redan idag genom att fylla i frågeformuläret så återkommer vi med ett prisförslag inom 24 timmar.

Vi vill skapa en unik och rolig aktivitet för dig och dina medarbetare som ni sent kommer att glömma.

Hör våra kunder berätta om sin takvandring

Våra erfarna guider

Tove

Natalie

Elias

Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang.

Alla våra guider

Intresserad av våra takvandringar?