Företagsevent i Sundsvall

Takvandring
Stockholm
Publik
från 595 kr
Privat 2 pers.
från 2500 kr
Takvandring
Sundsvall
Publik
från 350 kr
Privat 2 pers.
från 1700 kr

Med oss får du ett lyckat företagsevent i Sundsvall

Vi på Takvandring vill ta med dig och ditt företag på en svindlande tur uppe på taken i Sundsvall. Med oss får du en lyckad aktivitet till ditt nästa företagsevent där ni får möjlighet att knyta starkare band till varandra och njuta av en utsikt som sträcker sig över Sundsvalls stad. Dessutom får du och dina medarbetare lära er mer om staden och landets historia när våra guider tar er igenom kulturens alla hörn.

Takvandring är en aktivitet som sträcker sig långt utanför det vardagliga och blir en ny upplevelse för hela företaget. Du kommer efter ett företagsevent hos oss dela ett unikt minne tillsammans med dina kollegor och ni kommer känna er mer sammanhållna. Dessa arrangemang öppnar nämligen upp för samtal på ett naturligt sätt och du och dina kollegor kommer känna er uppfyllda av glädje och positivitet.

Det är med andra ord den ultimata aktiviteten på ett företagsevent och vi på Takvandring hjälper dig att genomföra den.

Hur ser företagseventet ut?

Att vandra på Sundsvalls tak är ett äventyr som tar 1 timme och 15 minuter och som sträcker sig på en 300 meter lång takbana. Våra välutbildade guider ser till att ditt företagsevent blir minnesvärt genom att göra kortare pauser där du och dina kollegor får chansen att känna in friheten och kolla ut över Sundsvalls fantastiska utsikt. Här får ni även lära er mer om kultur och landets historia när våra guider genom utsikten visar er välkända historiska platser.

När du bokar ett företagsevent hos oss så kan du helt enkelt förvänta dig en givande och lyckad dag. Det blir ett speciellt event med ett äventyr som ni gemensamt kommer dela och som hela företaget sent kommer att glömma.

Gör som våra nöjda företagskunder och boka in ditt nästa företagsevent hos oss på Takvandring redan idag.

Därför ska du anmäla ditt företagsevent hos Takvandring:

  • Certifierad och säkerhetsutbildad personal
  • Välutbildade guider inom kultur och historia
  • Du får en prisvärd och minnesvärd aktivitet till ditt företagsevent
  • Arrangerar unika företagsevent i Sundsvall
  • Flertalet positiva kundrecensioner från företagskunder

Ett prisvärt företagsevent i Sundsvall

När du bokar in ditt företagsevent hos oss på Takvandring så får du inte bara en garanterat rolig och lärorik dag. Du får dessutom uppleva något helt nytt till ett förmånligt pris.

Hos oss får du och ditt företag ett förmånligt prisförslag anpassat för större grupper och företagsevent. För exakta prisuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@Takvandring.com.

Anmäl ditt företagsevent online!

Här på vår hemsida kan du göra en intresseanmälan till ditt nästa företagsevent i Sundsvall redan idag. Vi svarar med ett prisvärt kostnadsförslag inom 24 timmar på vardagar och efter det kan du känna dig säker på att ditt företagsevent kommer bli en lyckad dag.

Har du obesvarade frågor eller fundering kring ditt företagsevent? Vi hjälper dig! Kontakta oss på info@Takvandring.com eller ring oss vardagar kl.11.00 -15.00 på 060 – 12 14 44.

Hör våra kunder berätta om sin takvandring

Våra erfarna guider

Tove

Natalie

Elias

Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang.

Alla våra guider

Intresserad av våra takvandringar?