Spännande upplevelser i Sundsvall

Takvandring
Stockholm
Publik
från 595 kr
Privat 2 pers.
från 2500 kr
Takvandring
Sundsvall
Publik
från 350 kr
Privat 2 pers.
från 1700 kr

Ge bort upplevelser i Sundsvall

Att ge bort en upplevelse i form av en aktivitet är något som vi alla vet uppskattas. Att dessutom få uppleva något helt nytt, ovanligt och spännande gör en upplevelse till den självklara presenten.

Du får tillsammans med din vän, tid till att umgås och chansen att upptäcka något nytt samt en delad upplevelse i Sundsvall som blir värd att minnas. Det blir en dag fylld av positivitet och spänning där du och din vän får komma bort från vardagliga tankar och rutiner. Detta är något som vi på Takvandring kommer se till när du bokar en spännande upplevelse hos oss.

Vi erbjuder en enastående upplevelse för både företag och privatpersoner där njutning och lärdom står i fokus. Det blir en spännande upplevelse i Sundsvall som både skapar frihetskänsla och glädje samtidigt som du får lära dig mer om landets kultur och historia, från ett helt nytt och fantastiskt perspektiv. Takvandring är med andra ord en härlig mix av både något givande och något roligt.

Boka en spännande upplevelse i Sundsvall här för en lyckad present redan idag.

Hur går upplevelserna i Sundsvall till?

Att göra en Takvandring på Sundsvalls kvarter är en upplevelse som tar ungefär 1 timme och 15 minuter från det att vi gått igenom säkerhetsrutinerna till att vi tar oss upp på taket och ner på vår samlingsplats igen. Den 300 meter långa slingan på taket tar dig och dina vänner genom Sundsvalls kvarter där vi vid ett stundtals gånger stannar upp för en paus. På dessa uppehåll får samtliga i gruppen chansen till att njuta av den fantastiska utsikten och upplevelsen som ges, samtidigt som våra välutbildade guider berättar om den landets historia. Våra guider tar med dig och dina vänner på kulturens alla hörn och visar välkända förknippade platser från ett helt nytt perspektiv.

Vi på Takvandring ser fram emot att ta med dig och dina vänner på den här unika och spännande upplevelsen i Sundsvall. Läs gärna här på vår hemsida om vad andra tycker om Takvandring som upplevelse och boka in er upplevelse redan idag!

Fördelar med att boka spännande upplevelse i Sundsvall hos Takvandring:

  • Förstklassig och välutbildad personal
  • Prisvärd och uppskattad gåva/present upplevelse
  • Unik möjlighet att se Sundsvall från ett nytt perspektiv
  • Läran om landets kultur och historia från ovan
  • Flertalet nöjda kundrecensioner med bra omdöme

Vad kostar upplevelser i Sundsvall hos oss?

Vi på Takvandring kan garantera dig om att en upplevelse hos oss är värd varenda krona. Det är till ett förmånligt pris som vi tar med dig upp på Sundsvalls tak och skapar en unik stund som du sent kommer att glömma.

En Takvandring kostar inte nödvändigtvis mer än ett klädesplagg men priserna varierar beroende på antal personer och om du önskar boka i grupp eller privat. Du är därför välkommen att kontakta oss med dina specifika önskemål på upplevelse till info@Takvandring.com, så återkommer vi.

Lyxa till det med en privat upplevelse i Sundsvall för två

När du bokar en upplevelse för två så får du möjlighet att tillsammans med någon speciell, tillbringa en vandring uppe på Sundsvalls tak med en egen privat guide. Detta skapar ett unikt tillfälle för dig och ditt sällskap att tillsammans och själva njuta av Sundsvalls vyer från ett panorama perspektiv. Sätt en guldkant på din vardag och gör någon i din närhet väldigt glad.

Boka den här unika och spännande upplevelsen för två genom att skriva vilket datum och vilken tid som du önskar komma till info@Takvandring.com. Vi återkommer inom 24 timmar.

Köp en upplevelse i present online!

Att ge bort en Takvandring i present är både ett prisvärt och uppskattat alternativ och vi är säkra på upplevelsen i Sundsvall kommer bli fantastisk och att din vän kommer bli nöjd.

Du kan boka in upplevelser i Sundsvall här på hemsidan redan idag. Fyll i ditt önskade datum i vår kalender för att se tillgängliga tider. Skriv in hur många personer som du önskar boka för och du och din vän har en spännande upplevelse som ni sent kommer att glömma.

Är det svårt att veta vilken dag det skulle passa? Ingen fara! Med våra presentkort går det utmärkt att i lugn och ro kolla på ett passande datum. Våra presentkort är giltiga i 12 månader vilket innebär att du eller din vän har 12 månader på sig att boka in sin upplevelse och möjlighet att utföra själva upplevelsen efter att giltighetstiden gått ut.

Vi skickar en bokningsbekräftelse till din valda mailadress och har du övriga frågor är du välkommen att kontakta oss på info@Takvandring.com, alternativt på telefon 060 – 12 14 44 vardagar kl.11.00 – 15.00.

Hör våra kunder berätta om sin takvandring

Våra erfarna guider

Tove

Natalie

Elias

Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang.

Alla våra guider

Intresserad av våra takvandringar?