Teambuilding Sundsvall

Takvandring
Stockholm
Publik
från 595 kr
Privat 2 pers.
från 2500 kr
Takvandring
Sundsvall
Publik
från 350 kr
Privat 2 pers.
från 1700 kr

Skapa teamkänsla med en rolig aktivitet i Sundsvall

En aktivitet för teambuilding är en aktivitet som ger rum för samverkan och kommunikation. Aktiviteten bör skapa positivitet för att underlätta och bygga sammanhållning men även gemenskap. En rolig aktivitet för teambuilding i Sundsvall är Takvandring.

Att göra en Takvandring som aktivitet till ditt nästa företagsevent eller konferens är den ultimata underhållningen för grupptillhörighet och teambuilding. Det svetsar samman dina medarbetare och gör det vardagliga arbetet effektivare. Samarbetet och samspelet mellan dig och dina kollegor kommer efter en aktivitet hos oss att fungera bättre.

När du gör en Takvandring skapas det möjlighet för naturligt samtal och interaktion mellan dig och dina kollegor. Du får uppleva något nytt, spännande och roligt tillsammans med dina medarbetare som blir värt att lägga på minnet och dessutom får du lära dig mer om kultur och landets historia. Det är med andra ord en idealistisk aktivitet för teambuilding och lagkänsla.

När du bokar en Takvandring som aktivitet i Sundsvall hos oss på Takvandring så hjälper vi dig att skapa en unik dag för samtliga deltagande. Det blir en dag utanför kontoret där du och dina kollegor får ha roligt och tillsammans aktivera sig utanför den vardagliga verksamheten.

Förvänta dig resultat från en teambuilding aktivitet

När du bokar en teambuilding aktivitet hos oss på Takvandring så kan du förvänta dig valuta för pengarna.

Det är en välinvesterad tid som förbättrar samspel och samverkan mellan dina kollegor och som resulterar i en ökad produktivitet och effektivitet för ditt företag. Teambuilding aktiviteter får dina kollegor att trivas och förbättra sina prestationer långsiktigt.

Läs gärna mer om tidigare kunders upplevelse här på hemsidan och boka din teambuilding aktivitet i Sundsvall redan idag!

Hur går teambuilding aktiviteten till?

När vi arrangerar Takvandringar som aktiviteter för teambuilding och arbetslag så utgår vi från en 300 meter lång bana på taket, 26 meter upp över markytan.

Aktiviteten börjar med att vi hämtar upp dig och dina kollegor vid Gustav II Adolfs staty på Stora torget. Därefter tar aktiviteten cirka 1 timme och 15 minuter där vi vid bestämda lägen uppe på taket tar kortare pauser för att lära oss mer om Sundsvalls historiska platser. Våra välutbildade och kompetenta guider lär dig och dina kollegor mer om kultur och historia från ovan och ni får tid till att skapa dialog och samhörighet.

En sann teambuildingaktivitet finner du hos oss. Här på vår hemsidan kan du läsa om tidigare kunders erfarenheter och positiva omdömen samt boka in er nästa teambuildingaktivitet. Med oss får du ett minnesvärt event och en givande dag.

Varför Takvandring?

  • Kompetenta och välutbildade guider gör aktiviteten givande
  • Erbjuder en aktivitet för teambuilding till ett unika grupp-priser
  • Positiva kundomdömen och återkommande företagskunder
  • Arrangerar en unik och spännande upplevelse
  • Certifierat bolag i Sundsvall

En säker aktivitet

Vi på Takvandring är certifierade och uppfyller alla säkerhetskrav. När du bokar en teambuilding aktivitet hos oss så kan du känna dig trygg med att din personal är i goda händer.

Aktiviteten som går ut på att tillsammans vandra på Sundsvalls tak är en planerad rutt på gångbryggor som är väl förankrade i vårt säkerhetssystem. Vi har skyddsanordningar som uppfyller boverkets byggnadsregler samt säkerhets- och fallskyddssystem som är CE-märkta och godkända enligt Europastandard. Din teambuilding aktivitet är med andra ord säker hos oss.

En prisvärd teambuilding aktivitet i Sundsvall

Vi på Takvandring erbjuder inte bara en unik och spännande dag för dig och ditt företag där du kan förvänta dig resultat i form av effektivitet och samarbete.

Vi erbjuder en ny teambuilding aktivitet till ett förmånligt pris för större grupper och företag, där du kan känna dig nöjd och tacksam.

Du är välkommen att ta kontakt med oss för mer information på 060 – 12 14 44 vardagar 11.00 -15.00 eller via mail på info@Takvandring.com så hjälper vi dig.

Anmäl din nästa teambuilding aktivitet online!

Det går utmärkt att anmäla din nästa teambuilding aktivitet genom att fylla i ett frågeformulär direkt på hemsidan. Vi besvarar dig vanligtvis inom 24 timmar med ett kostnadsförslag som är beräknat på ditt antal önskade personer.

Därefter har du och dina medarbetare en givande och rolig aktivitet i Sundsvall att se fram emot och som du kan förvänta dig resultat på. Det blir en minnesvärd dag.

Ta gärna del utav betydande information direkt här på hemsidan angående din teambuilding aktivitet och anmäl dig och ditt företag redan idag. Det går också bra att kontakta oss för mer information på 060 – 12 14 44, vardagar 11.00 – 15.00 eller via mail på info@Takvandring.com.

Hör våra kunder berätta om sin takvandring

Våra erfarna guider

Tove

Natalie

Elias

Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang.

Alla våra guider

Intresserad av våra takvandringar?