Spännande Upplevelse

Takvandring
Stockholm
Publik
från 595 kr
Privat 2 pers.
från 2500 kr
Takvandring
Sundsvall
Publik
från 350 kr
Privat 2 pers.
från 1700 kr

Boka upplevelse i Sundsvall – Gör något spännande

En upplevelse i form av en aktivitet är ett sätt för dig att komma bort från vardagliga tankar och upptäcka något nytt. Att boka en spännande upplevelse skapar både glädje och energi samt ger tid för dig att umgås med människor som du tycker om.

Livet är fullt av möjligheter – Ta vara på det och göra det värt att minnas. Ge bort en spännande upplevelse i present, bjud med dig någon speciell på dejt eller unna bara dig själv, valet är ditt!

Vi på Takvandring erbjuder den spännande och lärorika upplevelsen som sträcker sig långt utanför de vardagliga aktiviteterna, nämligen Takvandring. Där får du tillsammans med ditt sällskap, chansen att testa på något nytt och roligt som blir värt att minnas.

Att genomföra en Takvandring är ett sätt för dig att känna spänning och utforska ett vackert Sundsvall från ett helt nytt perspektiv. Det är en spännande upplevelse som inte bara bringar glädje och frihetskänslor, det är hos oss på Takvandring även berikande och givande då våra guider tar med dig på en historisk tur genom flertalet välkända platser.

Genom den här spännande upplevelsen får du en guldkant i din vardag och ett minne för livet.

spännande upplevelse stockholm

Såhär går upplevelsen i Stockholm till:

Under en upplevelse som tar ungefär 1 timme och 15 minuter följer vi med dig och ditt sällskap på en 300 meter lång runda på Sundsvalls tak. Vi kommer vandra 25 meter över marken – men ta det lugnt! Vi har säkerhetsutbildad personal och godkända gångbryggor att gå på.

Spänningen kommer dock kvarstå och du får uppleva något du aldrig tidigare gjort. Upplevelsen stannar upp vid ett par tillfällen där du och ditt sällskap får chansen att känna in utsikten och njuta av det ni ser. Under tiden kommer våra välutbildade guider berätta mer om Sundsvalls och landets historia med hjälp av platser som vi kommer se från ovan. Till sist inväntar vi samtliga vid gemensam samlingspunkt och upplevelsen går mot sitt slut.

Vi på Takvandring ser fram emot att ta med dig och dina vänner på den här unika och spännande upplevelsen. För att ta reda på vad andra tycker om Takvandring som upplevelse – lär mer här på hemsidan. Där kan du även boka in din upplevelse redan idag!

Varför du ska boka upplevelse med oss?

  • Unik, prisvärd och spännande upplevelse
  • Professionella och välutbildade guider
  • Erbjuder en chans till att lära känna Stockholm från ett nytt perspektiv
  • Återkommande kunder och nöjda kundrecensioner
  • Certifierad och säkerhetsutbildad personal

Pris för en spännande upplevelse i Sundsvall?

Att köpa en upplevelse i Sundsvall behöver inte nödvändigtvis kosta mer än en materiell present och vi på Takvandring kan garantera dig om att en vandring på Sundsvalls tak är värt varenda krona. Det är en uppskattad och spännande upplevelse till ett förmånligt pris.

Priset varierar dock beroende på antalet personer och om du bokar i grupp eller privat. För exakta prisuppgifter till just ditt val av upplevelse, vänligen kontakta oss på info@Takvandring.com så återkommer vi.

Privat Takvandring – En spännande upplevelse för två

Hos oss har du även möjlighet att boka en privat upplevelse för dig och den du älskar – vi kallar den Takvandring för två.

Det ges möjlighet för att lyxa till det lite extra och få vara själva med en privat guide uppe på Sundsvalls tak när du bokar en spännande upplevelse för två. Det blir en exklusiv vandring för bara dig och ditt sällskap där ni tillsammans får njuta av nya vyer och Sundsvalls bästa utsikt.

Boka en spännande upplevelse i Sundsvall idag!

Det går utmärkt att boka din upplevelse direkt på vår hemsida. Boka i god tid för att inte gå miste om en chans till den här spännande upplevelsen. Du kan kolla in vår kalender för lediga tider, skriv in antalet personer och du har en upplevelse du sent kommer att glömma.

Är tiderna som passar dig uppbokade? Ingen fara! Köper du ett presentkort här på Takvandring så har du 12 månader på dig att i lugn och ro kolla på ett passande datum och möjlighet att utföra själva upplevelsen även efter det att giltighetstiden gått ut. Så länge du bokar in dig för upplevelsen innan kortet gått ut.

Du handlar tryggt på vår hemsida och bokningsbekräftelse kommer till din mailadress inom max 3 timmar, beroende på bank. Har du andra frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på info@Takvandring.com, alternativt ringa oss på telefonnummer 060-121444

Hör våra kunder berätta om sin takvandring

Våra erfarna guider

Tove

Natalie

Elias

Vi erbjuder våra deltagare de bästa guiderna under våra takvandringar. Alla är välutbildade med certifierad säkerhetsutbildning på hög höjd, hjärt- och lungräddning samt kulturhistoria. De är engagerade och kompetenta och har bred erfarenhet av guidning av grupper i olika sammanhang.

Alla våra guider

Intresserad av våra takvandringar?